NIEUWS

FEESTELIJKE OPLEVERING NIEUW APPARTEMENTENCOMPLEX DASSENBURG IN KERCKEBOSCH ZEIST

Op woensdag 2 september vierden we samen met alle toekomstige bewoners de feestelijke start bouw van Bolderburen. Op een zonnige bouwplaats verrichte wethouder Jansen van de gemeente Utrecht de officiële handeling. Na dit officiële moment konden de bewoners op de foto op hun eigen kavel en was het tijd om kennis te maken met de nieuwe buren. De kinderen waren ondertussen zelf druk aan het bouwen op de bouwplaats en versierden vogelhuisjes voor in de toekomstige binnentuin.

Bolderburen is een gevarieerd project met verrassende plattegronden. Met woningen van minimaal 6 meter breed met mooie eyecatchers, zoals een dwarstrap en grote daklichten waardoor het zonlicht tot de begane grond reikt. Iedere woning beschikt over een privétuin en kijkt daarnaast ook uit op de groene gezamenlijke binnentuin van 1975 m² waarin de bestaande bomen en kreek behouden blijven. Er zijn nog een aantal woningen te koop. De v.o.n.-prijzen variëren vanaf € 250.000,- tot € 324.000,-.

Een groot gedeelte van de toekomstig bewoners is al vanaf het begin betrokken bij de totstandkoming van de woning en de wijk. Zij dachten mee over de indeling en de uitstraling van de woningen. Ook over de binnentuin hadden ze een duidelijke mening. “Zoveel mogelijk groen en vooral niet te aangeharkt. Ik hoop dat de tuin echt een verbindende factor wordt”, aldus één van de toekomstig bewoners.

Kijk voor meer informatie op www.woneninbolderburen.nl