Aquarius wint de Veiligheidspluim van Q3 2022!

We hebben een nieuwe winnaar van de Veiligheidspluim. Ditmaal gaat deze veiligheidsprijs naar het projectteam van Aquarius in Amstelveen! Het team, op dit indrukwekkende en duurzame renovatieproject, leverde in het derde kwartaal mooie veiligheidsprestaties en dat resulteerde in deze Veiligheidspluim.

Woensdag 12 oktober reikten Antoine en Michel namens het directieteam de Veiligheidspluim uit aan het projectteam op Aquarius. Het hele team, waaronder hoofduitvoerder Antoon en projectmanager Jeroen, nam de Veiligheidspluimoorkonde en het mooie juryrapport enthousiast in ontvangst. Daarna was het tijd voor gevulde koeken en de speciale Veiligheidspluimchocoladerepen.
 
Coaching & observatierondes en continu bezig met veiligheid
Team Aquarius is goed bezig op het gebied van veiligheid en veiligheidsbewustzijn. Het juryrapport laat dat mooi zien. Het projectteam behaalde in totaal 15 veiligheidspluimpunten.

De mooie punten zijn te danken aan de veiligheidsinitiatieven die het projectteam ondernam, waaronder:

  • Het lopen van 4 extra coaching- en observatierondes door medewerkers anders dan uitvoerders of projectmanager.
  • De continue focus op orde en netheid en op het veiligheidsbewustzijn zorgen voor een goede en nette bouwplaats.

Alle collega’s op Aquarius: van harte gefeliciteerd allemaal met deze prijs! Jullie kunnen trots zijn op jullie bijdrage die ervoor heeft gezorgd dat je de winnaar bent geworden van de Veiligheidspluim Q3 2022.

Stuur artikel door