23 INSCHRIJVINGEN VOOR DE NIEUWE KAAI!

21 jan 2015

Vlak voor de kerstvakantie gingen de eerste 23 stadswoningen van de Nieuwe Kaai in Bergen op Zoom in verkoop. Geïnteresseerden hadden tot vandaag de tijd om zich in te schrijven voor een Kade, Laan, Arsenaal of hof woning. Dit heeft geresulteerd in 23 inschrijvingen en 20 toewijzingen. Deze week worden alle gelukkige mensen door de makelaar gebeld met dit mooie nieuws!

Start verkoop
Al op de start verkoop bleek dat er veel interesse was voor de Nieuwe Kaai. Op de eerste dag van de kerstvakantie (20 dec) mochten we een kleine 50 mensen welkom heten. Ter plekke werden de eerste inschrijfformulieren al ingevuld, zie onderstaande foto’s voor een impressie van de dag.

Nieuwjaarsborrel
Ook aan het einde van de kerstvakantie liet de Nieuwe Kaai van zich horen! Tijdens de laatste dag van de Kerstijsbaan (centrum Bergen op Zoom) was Helmig Makelaardij en ERA Contour aanwezig voor een nieuwjaarsborrel én om bezoekers te woord te staan. Aan de hand van de grote maquette en andere verkoopmaterialen werden zij uitgebreid geïnformeerd.

23 inschrijvingen
Tot en met 12 januari konden geïnteresseerden zich inschrijven op een woning. En het resultaat is niet verkeerd: 23 inschrijvingen en 20 toewijzingen! Vorige week werden alle mensen gebeld met het goede nieuws en uitgenodigd voor de eerste gesprekken bij de makelaar. Dus, hopelijk zitten we snel aan de 70% verkocht en kunnen we gauw starten met de bouw. Op naar de verkoop van de tweede fase!

De Nieuwe Kaai is een project van ERA Contour. In totaal bouwt ERA Contour hier circa 48 stadswoningen op dit nieuwe stukje binnenstad van Bergen op Zoom "de Nieuwe Vesting", dat onderdeel is van ScheldeVesting: www.scheldevesting.nl. De eerste fase bestaat uit 23 stadswoningen, als alles 70% verkocht is start de bouw en beginnen we met de verkoop van fase 2.

Meer informatie? Kijk op www.denieuwkaai.nl en/of www.facebook.com/nieuwekaai