114 woningen in Barendrecht gerenoveerd naar energielabel A

Woonstichting Patrimonium Barendrecht, ERA Contour en Wocozon hebben er samen voor gezorgd dat 114 woningen in de Barendrechtse Rivierenbuurt echt energiezuinig zijn geworden. In juni 2023 leverden we de laatste woning op aan de bewoners. Dankzij alle verduurzamingsmaatregelen komen alle woningen nu uit op energielabel A of hoger. En daar zijn we trots op.

De verduurzamingsmaatregelen voor de woningen in de Rivierenbuurt zorgen ervoor dat de kosten voor energieverbruik voor de bewoners zo laag mogelijk blijven. In het verduurzamingstraject was ERA Contour verantwoordelijk voor het onderhoud om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. Wocozon is aan de slag gegaan met de zonnepanelen, voor meer stabiliteit in de kosten voor stroom. “Dit is echt een voorbeeld hoe we gezamenlijk bijdragen aan comfortabel en betaalbaar wonen bij woningcorporaties”, aldus woonstichting Patrimonium Barendrecht.

Op naar de volgende wijk
De verduurzaming van woningen in Barendrecht duurt voort. Inmiddels zijn we gestart met groot onderhoud van woningen in de Fruitbuurt in Barendrecht. Hier is ruim 96% van de bewoners akkoord gegaan met de verduurzamingsplannen. Dus gaan we ook hier weer voor een upgrade in energielabel.

Gerenoveerde woningen in de Barendrechtse Rivierenbuurt van woonstichting Patrimonium Barendrecht krijgen energielabel A.

Stuur artikel door