Nieuws

21 jun 2017

Wooncoach had zo een vriendin kunnen zijn

Vakblad Renda schreef deze maand een artikel over onze aanpak bij het groot onderhoud dat we samen met Smits Vastgoedzorg uitvoerden aan de ERA-flats Lewis & Eliot in Rotterdam Ommoord.

13 jun 2017

ERA CONTOUR EN SYNCHROON ONDERZOEKEN HAALBAARHEID NIEUWBOUWPROJECT BREDA

Vrijdag 9 juni is de intentieovereenkomst getekend waarin samen met Gemeente Breda en grondeigenaar Over-IJssel 1882 Investment afspraken zijn gemaakt over de ontwikkeling van woningen in het gebied tussen de Doornboslaan, bedrijventerrein Goesseelstraat en het spoor.

13 jun 2017

ERA CONTOUR FINALIST VOOR TBI INNOVATIEPRIJS

De finalisten voor de TBI innovatieprijs 2017 zijn bekend en ERA Contour is een van de finalisten. Tijdens een dynamische pitch middag bij YES!Delft zijn uit 37 inzendingen 2x3 finalisten gekozen.

29 mei 2017

LEIDSCHENDAM BREIDT UIT MET BIJZONDERE WOONWIJK AAN DE VLIET

Leidschendam-Voorburg krijgt er een nieuwe woonwijk bij. Het voormalige bedrijventerrein aan de Parnashofweg gaat op de schop. en maakt plaats voor een groene woonbuurt met circa 75 exclusieve woningen, tien appartementen en een sloepenhaven.

23 mei 2017

MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK HELPT ACHTERSTANDSWIJKEN WÉL VOORUIT

Geen rooskleurig beeld over achterstandswijken anno 2017. Marktpartijen zouden hun verantwoordelijkheid niet nemen om te investeren in deze buurten en het bureneffect bestaat niet. Lees het opinieartikel van Laura Zuidgeest.