Wat wij bieden

Wat wij bieden

Wij verwelkomen je van harte in ons team van ruim 400 gedreven collega’s. Samen bouwen wij met trots aan Stadsgeluk én aan fijne buurten waar bewoners veilig en gelukkig kunnen leven. Werk jij met je hoofd en vanuit je hart? Dan drinken we graag eens een kop koffie met jou!

Dit maakt het leuk

Wij hebben alle expertises in huis dus dat betekent: afwisseling!
Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud, wij zijn ervan. Wij zijn een open en informele organisatie en vinden zelf initiatief nemen heel erg belangrijk. Dat stimuleren we dan ook graag!

Daarnaast: Sterke steden en fijne buurten maken wij áltijd samen, met onze opdrachtgevers, co-makers, (toekomstige) bewoners en wie weet straks ook met jou!

STUDIEFONDS

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van TBI is in 1992 Stichting Studiefonds TBI opgericht. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van de kinderen van (oud-) werknemers van TBI of één van de TBI-ondernemingen. Dit doen zij door de kinderen zélf een tegemoetkoming in het les- of collegegeld aan te bieden.

Ontspanning naast je werk

We zijn actief bezig met de vitaliteit van onze medewerkers. Als je vitaal bent, haal je het beste uit jezelf. Maar, een belangrijke vraag daarbij is: hoe blijf je fit en vitaal? Ook hierin denkt ERA Contour graag mee, om zowel fysiek als mentaal fit te blijven.

Bedrijfsfitness

ERA Contour hecht veel waarde aan vitaliteit; we vinden het belangrijk dat wij allemaal zo lang mogelijk gezond én met plezier kunnen blijven werken. Sporten helpt daarbij! Om die reden is ERA Contour aangesloten bij Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Hierdoor kun je gemiddeld 50% voordeliger sporten bij een aangesloten sportlocatie naar keuze. Het abonnementsgeld wordt verrekend met jouw brutosalaris, wat je een belastingvoordeel van gemiddeld 40% oplevert. En dat is nog niet alles; ook betaalt ERA Contour €5,- per maand mee aan jouw abonnement. Nou, meer motivatie heb je toch niet nodig?! 

En dat is natuurlijk nog niet alles …

  • Goede werksfeer en enthousiaste collega's
  • Collectieve verzekering
  • Personeelsvereniging
  • Een laptop en mobiele telefoon (afhankelijk van je functie)
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid om deeltijd te werken of flexibel jouw werktijden in te delen
  • Een goed pensioen bij BPF Bouw
  • Tof werk op de meest gave plekken
  • Conform de cao Bouw & Infra
  • Studieregeling: Wij stimuleren zelfontwikkeling en zijn dol op eigen initiatief

Bekijk ook