Jouw werkplek

Werken in een prettige sfeer

Jij werkt vanuit ons kantoor in Zoetermeer of Barendrecht of op één van onze projecten. Je bent hoe dan ook verzekerd van een dynamische en inspirerende werkomgeving, waarin samen werken en samenwerken voorop staan. Je bent gewaarschuwd: de bruisende sfeer maakt dat je er nooit meer weg wil!

Op kantoor in Zoetermeer

Ons kantoor in Zoetermeer is helemaal ingericht op samenwerken in projecten met collega’s en co-makers. Want samenwerken is geen proces, maar een mentaliteit die je de ruimte moet geven! 

Zo is er volop ruimte om creativiteit tot uiting te laten komen. Doe je dit het liefst samen? Reserveer een vergaderzaal of zoek samen met je collega een samenwerkplek. Doe je dit het liefst in alle rust? Kies dan voor 1 van onze concentratiewerkplekken.  

Op een bouwplaats

Op onze bouwplaatsen staat veiligheid voorop. Met elkaar maken wij, met ons hoofd en vanuit ons hart, plekken waar mensen veilig en gelukkig kunnen leven.   

Elke bouwplaats is voorzien van 1 of meerdere keten. Of je nu buiten of binnen je werkzaamheden verricht, wij zorgen ervoor dat je niks tekortkomt.  

Keet
Warehouse

In de Warehouse

In dit sfeervolle industriële pand in de rauwe omgeving van de Rotterdamse Schiehaven doe je zéker inspiratie op.  

Er zijn verschillende werkplekken in de Warehouse, waarbij je de keuze kunt maken om in alle rust je werkzaamheden uit te voeren óf juist de reuring van toekomstige bewoners in je op te nemen.