ERA CONTOUR STAAT OP ZATERDAG 31 OKTOBER IN DEN HAAG & UTRECHT

30 okt 2015

Op zaterdag 31 oktober 2015 staat ERA Contour op de woonmarkt in de Grote Kerk van Den Haag en nieuwbouwhuizenmarkt Utrecht Leidsche Rijn.

Den Haag

In Villapark Uithofslaan worden nieuwbouwwoningen gebouwd in de kenmerkende Dudok-stijl. Kenmerkend voor de Dudok-stijl is dat wordt gewerkt met strakke lijnen, verschillende kleuren metselwerk en de toepassing van traditionele en natuurlijke materialen. De woningen zijn groot, comfortabel en energiezuinig. Bent u nieuwsgierig naar deze woningen? Kom dan op zaterdag 31 oktober naar de Grote Kerk in Den Haag tussen 11.00 en 16.00 uur.

www.dudokdenhaag.nl

Utrecht Leidsche Rijn

De Bolderburen is een bijzonder nieuwbouwproject in Leidsche Rijn, de binnen en buitenomgeving lopen namelijk vloeiend in elkaar over. De buitenkant van het bouwblok voelt stedelijk aan en de binnenkant, met veel groen, is meer landelijk. Ook de woningen zijn anders dan normale nieuwbouwwoningen omdat ze gekenmerkt worden door verrassende plattegronden. Wilt u ook het gevoel van Bolderburen ervaren? Kom dan naar het informatiecentrum aan de Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht tussen 11.00 en 14.00 uur.

www.woneninbolderburen.nl

Dudok Den Haag

Dudok Den Haag

Bolderburen Utrecht

Bolderburen Utrecht