Onderdeel van TBI

ERA Contour is onderdeel van TBI

Net als de andere ondernemingen van TBI, richt ERA Contour zich op het verduurzamen, vernieuwen, inrichten én onderhouden van onze leefomgeving. Of zoals we bij ERA Contour zeggen: samen bouwen aan sterke buurten én gelukkige bewoners.

Maak de toekomst

TBI is werkzaam op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Wat we vandaag ontwerpen, bouwen, installeren en aanleggen, bepaalt hoe Nederland er vanaf morgen uitziet. Het werk van TBI is te zien in heel Nederland. Van woningen, kantoren, scholen en ziekenhuizen tot wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Van kleine initiatieven tot grote en spraakmakende projecten die Nederland een beetje mooier, duurzamer en innovatiever maken. Voor publieke én private opdrachtgevers.

Maak de toekomst

Flexibele netwerkorganisatie

Met alle tbi-ondernemingen samen, zijn wij een flexibele netwerkorganisatie. Elke onderneming is ijzersterk in haar eigen vakgebied en door samen te werken worden wij nog beter! We zijn groot als het kan, compact als het moet. Op die manier ontstaan er namelijk de mooiste projecten voor onze opdrachtgevers.

Unieke combinatie van bouw en technologie

De TBI-ondernemingen werken elk vanuit hun eigen naam. Maar door de ‘familieband’ zijn we wel altijd met elkaar verbonden. De unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend platform voor échte innovatie. De medewerkers spreken dezelfde taal en delen dezelfde waarden en ambities. En dat merk je op de werkvloer! Bij ERA Contour helpen we elkaar en bouwen we samen. Dichtbij onze klanten zijn we op ons best. We streven naar de balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang.

Medewerkers zijn belangrijk, nu en in de toekomst

Medewerkers zijn de belangrijkste waarde, nu en in de toekomst. Verantwoord werkgeverschap bestaat in de visie van TBI uit het creëren van een veilige, gezonde werkomgeving, goede arbeidsverhoudingen en ontplooiingsmogelijkheden voor alle medewerkers.
De toekomst is niet iets wat ons overkomt, die kunnen we maken. We leven in tijden van snelle ontwikkelingen en groeiende schaarste. Mensen, markten en de maatschappij vragen om partners die vooruitgang onlosmakelijk weten te verbinden met duurzaam ondernemen.

TBI. Maak de toekomst.