Contact

Wil je meer weten over een project bij jou in de buurt, heb je een servicevraag over een woning die wij hebben gebouwd, gerenoveerd en/of verduurzaamd of heb je een andere (pers)vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

ERA Contour

Zilverstraat 39 2718 RP Zoetermeer

De WAREHOUSE

Schiehavenweg 14 3024 ED Rotterdam

De bouwplaats

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op de bouwplaats in jouw buurt via www.eracontourbouwt.nl
Andjena Balradj
Perswoordvoering
Mark van Zijp
Recruiter

Alles over jouw nieuwe woning

Heb je een nieuwbouwwoning bij ons gekocht? Dan komt er van alles op je af. De wooncoach is jouw vaste aanspreekpunt en alle gegevens die je nodig hebt staan in jouw woningdossier. 

Bewuste Bouwers / TBI Direct

Wij zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers. Dit betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Op de website verbeterdebouw.nl kunnen omwonenden, voorbijgangers en geïnteresseerden meldingen plaatsen. Deze meldingen (vragen, klachten, tips en complimenten) komen rechtstreeks bij de projectverantwoordelijken terecht.

Voor calamiteiten op of rondom de bouwplaats buiten kantoortijden kun je contact opnemen met TBI Direct op telefoonnummer 0900 82 43 473.

Servicemeldingen

Wij bouwen woningen en buurten met veel liefde en hopen dat iedereen er heel gelukkig zal wonen. Wil je een melding doen of een reparatieverzoek indienen? Log in op jouw woningdossier.

Wil je telefonisch contact met een van onze servicemedewerkers? Bel dan naar 088 823 0111.
Buiten kantooruren kun je (ook voor dringende meldingen) bellen met TBI Direct op 0900 82 43 473.