Bestaande bouw

Renovatie - Onderhoud - Beheer

We hebben inmiddels een schat aan ervaring waar het gaat om het vernieuwbouwen van eengezinswoningen en flats, het opknappen van verouderde woonwijken en straatjes, in bewoonde of in onbewoonde staat. Of het nu gaat om transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: we maken graag samen met u de cirkel rond voor bewoners en buurten. Onze werkwijze is co-creatie. Samenwerking is onze kracht!

Verbeteren en vernieuwen doen we op kleine en grote schaal. Van het renoveren en verduurzamen van een complete woonwijk tot het vervangen van een deurkruk. Van het verlagen van de energie-index van een galerijflat tot aan de restauratie van een boerderij. We maken meerjaren onderhoudsplannen en scenario-analyses, verzorgen participatietrajecten en doen woonlastenonderzoek.

Oprechte aandacht voor de klant is waar ERA Contour groot mee is geworden, en dat is dus ook de spil van onze renovatie-, onderhoud- en beheeraanpak.

Voor het dagelijks beheer, mutatieonderhoud en kleine verbouwingsopgaven werken we vanuit onze locaties in Amsterdam en Rotterdam. Zo zitten we dicht bij u en uw klanten.

Wij maken er werk van!